Rainbow Business Denmark hylder hvert år de personer, organisationer og virksomheder der er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer eller er med til at skabe liv og indhold i Danmarks LGBT-miljø ved en stor prisfest.


Udvælgelse og valg af prisvinderne

På bagrund af input fra LGBT-miljøet ud­vælger styregruppen bag AXGIL GayGalla tre kandidater til hver af de 8 priser. Hvilke personer, orga­nisationer eller virksomheder der skal vinde de 8 priser afgøres ved en kombination af afstemning i en fagjury tilknyttet prisen og en offentlig afstemning arrangeret af magasinet Out & About, med undtagelse af Æresprisen, hvor modtageren udelukkende findes af en uafhængig jury.

For at blive nomineret til en AXGIL-pris skal man have gjort en særlig og anerkendelses­værdig indsats for LGBT-miljøet i Danmark. Man skal have gjort en positiv forskel. Det kan være i det forudgående år, men det kan også være over en længere årerække. Som hoved­regel kan en person, organisation eller virk­som­hed ikke være nomineret to år i træk, hvis han, hun eller den ikke har gjort noget nyt og anerkendelses­værdigt i det mellemliggende år.

 

Ambition

Det er styregruppens ambition at AXGIL GayGalla skal være inklusiv og favne bredt. Det vil sige, at det skal være et arrangement for både homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede personer. Det skal også være et arrangement der taler til unge så vel som ældre. Og det skal være et arrangement der anerkender det arbejde der gøres i LGBT-miljøet i hele Danmark.

 

 
Dokumenter

Rainbow Business Denmark
c/o Jailhouse, Studiestræde 12
1455 København K
CVR: 37283169

SJELDANI Boligadministration
P. Knudsens Gade 1
2450 København SV
Tlf.: 33242111

Email: info@sjeldani.dk
Hjemmeside: www.sjeldani.dk
Antal besøgende: 150574 (denne uge: 2575)